Det passionerede og erfarne team bag LIVSKRAFT

Solid erfaring og personlige oplevelser med kræft i ungdomsårene danner fundamentet for det passionerede team, som grundlæggerne Heidi og Rasmus har dannet med henblik på at styrke rehabiliteringsindsatsen over for sygdomsramte børn og unge samt deres familier.

 

GRUNDLÆGGER & DAGLIG LEDER RASMUS THØGER CHRISTENSEN

 

 

Læge
 

Som tidligere kræftramt i teenage-årene er Rasmus godt inde i de bekymringer man gør sig i forbindelse med sygdomsperioden, og det liv der venter efter et overstået behandlingsforløb. I forbindelse med sin sygdom deltog Rasmus i et rehabiliteringsforløb på en international lejr for kræftramte børn og unge. Den dag i dag er oplevelsen stadig noget, Rasmus ser tilbage på med stor glæde, og som har været med til at forme Rasmus til den person, han er i dag. Efter 11 års erfaring som frivillig på internationale rehabiliteringscamps er det nu blevet til Rasmus' passion at starte lignende initiativer her i Danmark - til gavn for den enkelte, familien og samfundet. Rasmus har desuden afsluttet et forskningsophold med fokus på søskende til kræftramte børn.

GRUNDLÆGGER HEIDI KRISTINE STØVE
 

Læge
 

Som læge er ønsket om at hjælpe en naturlig del af Heidis DNA. Denne personlige drivkraft er sammen med fem års erfaring og uforglemmelige oplevelser som frivillig tolk og ledsager på en international rehabiliteringscamp for alvorligt syge børn og unge baggrunden for, at det nu er blevet Heidis mission at etablere et lignende tilbud i Danmark. Heidi har været tilknyttet Børneonkologisk Afdeling, AUH Skejby, hvor hun har haft et års forskningsophold med fokus på leukæmi hos børn ved Professor Henrik Hasle. Vejen tilbage til et liv efter kræft er fyldt med udfordringer, og det er Heidis håb, at LIVSKRAFTs rehabiliteringsinitiativ kan fungere som en vigtig støtte for de kræftramte familier samt skabe rammerne for, at deltagerne kan (gen)finde styrken i sig selv og hinanden, således at deres håb for fremtiden genopbygges.