Ansøg om at blive køkken-frivillig - udfyld formularen


Udfyld venligst formularen herunder for at ansøge om at blive køkken-frivillig på en af LIVSKRAFTs camps. 

Der er ingen ansøgningsfrist. Ansøgninger modtages og vurderes løbende. Sålænge fomularen herunder er aktiv, søger vi stadig køkken-frivillige.

I formularen skal du angive dine personlige oplysninger og kort skrive om din motivation for at blive køkken-frivillig, herunder eventuelle erfaringer.

Når du har ansøgt, inviteres du kort efter til en uddybende samtale på telefon/online. Tjek derfor din mail.

Rollen som frivillig tilbydes under forudsætning af, at du giver samtykke til, at LIVSKRAFT må indhente en børneattest, som skal være uden anmærkninger.

Alle oplysninger og dokumenter i relation til ansøgningen vil udelukkende blive anvendt i forbindelse med den konkrete ansøgningsrunde og vil ikke blive videregivet til tredjepart.
 

Personoplysninger på ansøger
Fornavn  
Mellemnavn 
Efternavn  
Ønsket navn på navneskilt  
Køn  
Adresse  
Postnummer  
By  
Mobiltelefonnummer  
E-mail  
Fødselsdato (IKKE CPR-nummer)  
Alder på camp-tidspunktet  
Uddannelsestatus på camp-tidspunktet  
Navn på igangværende eller afsluttet uddannelse  
Hvis du fortsat er under uddannelse, hvor mange år af den samlede uddannelse har du da færdiggjort på ansøgningstidspunktet? 
Ønsket frivillig-rolle på campen
Ønsket rolle på campen(e)  
Tidligere eller ny frivillig
Har du tidligere været frivillig på LIVSKRAFTs camps?  
Hvis du tidligere har været frivillig, hvilke(n) camp(s) har du da været frivillig på OG hvornår? 
Valg af frivilligmuligheder
Herunder skal du angive, hvilke(n) camp(s) du er interesseret i og har mulighed for at deltage i. Bagefter kan du prioritere campene.
  
Angiv venligst hvilke DATOER du kan deltage på Camp Unite for unge der har mistet en forælder til sygdom, alternativt angiv venligst ANTAL DAGE, du kan deltage på campen (udfyldes ej af skuespillere) 
  
Angiv venligst hvilke DATOER du kan deltage på Camp Unite for unge der har syge forældre, alternativt angiv venligst ANTAL DAGE, du kan deltage på campen (udfyldes ej af skuespillere) 
  
Angiv venligst hvilke DATOER du kan deltage på Camp Vita for familier med et kronisk sygt barn, alternativt angiv venligst ANTAL DAGE, du kan deltage på campen (udfyldes ikke af skuespillere) 
  
Angiv venligst hvilke DATOER du kan deltage på Cool Camp for kræftramte unge, alternativt angiv venligst ANTAL DAGE, du kan deltage på campen (udfyldes ikke af skuespillere) 
  
Angiv venligst hvilke DATOER du kan deltage på Cool Camp for unge søskende til et kræftramt barn, alternativt angiv venligst ANTAL DAGE, du kan deltage på campen (udfyldes ikke af skuespillere) 
  
Angiv venligst hvilke DATOER du kan deltage på Cool Camp for familier med et kræftramt barn, alternativt angiv venligst ANTAL DAGE, du kan deltage på campen (udfyldes ikke af skuespillere) 
Du skal kun udfylde de næste to felter, hvis du har angivet i feltet ovenfor, at du er interesseret i mere end én camp.
Angiv din prioritering af de valgte camps 
Er du interesseret i at deltage i mere end én camp, hvis det er muligt 
Lidt om dig som ansøger
Fortæl lidt om dig selv, din motivation og eventuelle erfaringer   
Kun frivillige fotografer: Upload et pdf-dokument med min. 10 billeder (portræt- og eventmotiver) eller et link dertil. Billederne skal give et reelt indtryk af din formåen og stil som fotograf 
Diverse
Hvor har du første gang hørt om muligheden for at blive frivillig på LIVSKRAFTs camps?  
Eventuelle kommentarer