Ansøg om at blive camp-frivillig - udfyld formularen


Udfyld venligst formularen herunder for at ansøge om at blive camp-frivillig på årets Cool Camp. Formularen kan bruges til at ansøge om frivillig deltagelse på alle årets Cool Camps. Det er således ligemeget, hvilket indgangslink du har brug for at komme frem til denne ansøgningsformular. 

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt


I formularen skal du angive dine personlige oplysninger. Husk også at uploade en motiveret ansøgning - enten en skriftlig ansøgning (1 side) eller en videoansøgning - og dit CV. Bemærk venligst at alle tekstdokumenter skal uploades som pdf-filer. I linket her kan du få en vejledning til, hvordan du danner en pdf-fil ud fra en anden fil-type via en konverterings-webside.

For at kunne sætte det helt rette team af frivillige, skal du som ansøger også gennemføre en personlighedstest. Personlighedstesten tager ca. 12 minutter. Når du er færdig med testen, skal du bede om at få tilsendt resultatet til din egen mail-adresse. Herefter kopierer du betegnelse for din persontype over i formularen herunder (fx "Iværksætter"). For at sætte det rette team er det vigtigt at have forskellige profiler på holdet. Derfor er der heller ikke nogen rigtige og forkerte personlighedstyper. Udover at bruge personlighedstesten som værktøj til at sammensætte det rette team af frivillige, skal testen i høj grad også ses som et værktøj for dig selv til at reflektere over, hvem du er som person, hvilket du som ansøger kan bruge til at være mere bevidst om din rolle som frivillig - herunder styrker og svagheder.

Udvalgte ansøgere inviteres til uddybende interview umiddelbart efter ansøgningen er modtaget (evt. via Skype, hvis du bor uden for Aarhus).
Ved den endelige udvælgelse er det helhedsindtrykket af din ansøgning og samtalen, som vil være udslagsgivende, ligesom temaets endelig sammensætning vil blive taget i betragtning.
 

Efter samtalerne tilbydes rollen som frivillig til udvalgte kandidater under forudsætning af, at kandidaten kan indsende en ren straffeattest, og forudsat ansøger indvilliger i, at LIVSKRAFT må indhente en børneattest, som ligeledes skal være uden anmærkninger.

Alle oplysninger og dokumenter i relation til ansøgningen vil udelukkende blive anvendt i forbindelse med den konkrete ansøgningsrunde og vil ikke blive videregivet til tredjepart.

Personoplysninger på ansøger
Fornavn  
Mellemnavn 
Efternavn  
Hvad vil du gerne kaldes?  
Køn  
Adresse  
Postnummer  
By  
Mobiltelefonnummer  
E-mail  
Fødselsdato (IKKE CPR-nummer)  
Alder på camp-tidspunktet (du skal være min. 21 år på tidspunktet for campen)  
Uddannelsestatus på camp-tidspunktet  
Igangværende eller afsluttet uddannelse  
Hvis du fortsat er under uddannelse, hvor mange år af den samlede uddannelse har du da færdiggjort på ansøgningstidspunktet? 
Tidligere eller ny camp-frivillig
Har du tidligere været camp-frivillig på LIVSKRAFTs Cool Camps?  
Hvis du tidligere har været frivillig, hvilke(n) camp(s) har du da været frivillig på OG hvornår? 
Hvis du tidlligere har været frivillig, har du da fortsat en af LIVSKRAFTs Cool Camp t-shirts?  
Valg af frivilligmuligheder
Herunder skal du angive, hvilke(n) Cool Camp(s) du er interesseret i og har mulighed for at deltage i. I det næste felt kan du prioritere campene.
  
  
  
Du skal kun udfylde de næste to felter, hvis du har angivet i feltet ovenfor, at du er interesseret i mere end én camp.
Angiv din prioritering af de valgte camps 
Er du interesseret i at deltage i mere end én camp, hvis det er muligt 
Interessetilkendegivelse vedr. mentorprogram
Efter de to unge-Cool Camps er det som camp-frivillig muligt at blive en del af et opfølgende mentorprogram, som varer 9 måneder. I mentorprogrammet møder du de andre unge og frivillige fra campen, og du har en 1-til-1-interaktion med en af de unge.
Jeg er interesseret i at blive mentor efter Cool Camp (ikke bindende, NB: Du får mere info. om opgaven efter Cool Camp, og før du endeligt skal tilmelde dig mentorprogrammet) 
Evner og interesser
Bemærk at vi ikke kun søger frivillige, der har de nævnte evner og interesser. Og husk du ikke skal være ekspert inden for de nævnte områder for at kunne krydse af
  
  
  
Spiller andre instrumenter 
  
  
  
Kreative evner 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
Andre evner og/eller interesser 
Ansøgningsdokumenter
Herunder skal du enten uploade en motiveret ansøgning ELLER en videoansøgning. Du skal ligeledes vedhæfte dit CV. Alle tekstfiler skal uploades som pdf-filer.
Upload venligst din motiverede ansøgning (1 side) eller videoansøgning. Navngiv filen "DIT FULDE NAVN_MOTIVATION".  
Upload venligst dit CV (meget gerne med et profilbillede - så har vi lettere ved at skelne ansøgningerne fra hinanden). Navngiv filen "DIT FULDE NAVN_CV". 
Betegnelsen for din persontype (eksempel: Iværksætter). Persontesten tages på www.16personalities.com. Læs mere om baggrunden for at anvende persontesten øverst i formularen  
Betingelser
Træningsweekend 
Fuld camp-deltagelse 
Diverse
Hvor har du første gang hørt om muligheden for at blive frivillig på LIVSKRAFTs Cool Camps?  
Eventuelle kommentarer