Ansøg om at blive camp-frivillig - udfyld formularen


Udfyld venligst formularen herunder for at ansøge om at blive camp-frivillig på årets camps. Formularen kan bruges til at ansøge om frivillig deltagelse på alle årets camps. Det er således ligemeget, hvilket indgangslink du har brug for at komme frem til denne ansøgningsformular. 

Ansøgningsfrist: Snarest muligt

I formularen skal du angive dine personlige oplysninger. Husk også at uploade en video eller et skriv (1/2 side), hvor du beskriver din motivation for at blive campfrivillig samt dine refleksioner over rollen som campfrivillig (styrker, svagheder og bekymringer). Bemærk venligst at alle tekstdokumenter skal uploades som pdf-filer. I linket her kan du få en vejledning til, hvordan du danner en pdf-fil ud fra en anden fil-type via en konverterings-webside.

NB: Vi oplever desværre problemer med at modtage videoansøgninger gennem formularen på vores hjemmeside, så du bedes i stedet uploade denne via www.wetransfer.com med rikke@livskraftcenter.dk som modtager. Vi beklager ulejligheden.

Til at reflektere over din rolle som campfrivillig - herunder dine styrker og svagheder - kan du evt. bruge en personlighedtest som værkstøj. Personlighedstesten finder du i ansøgnindformularen og tager ca. 12 minutter. Når du er færdig med testen, skal du bede om at få tilsendt resultatet til din egen mail-adresse. Herefter kopierer du betegnelse for din persontype over i formularen herunder (fx "Iværksætter"). Det er dog ikke et krav at tage personlighedstesten for at ansøge som campfrivillig. 

Alle ansøgere vil få svar på deres ansøgning løbende. Tjek derfor jævnligt din mail (også dit spamfilter). 

Når ansøgningen er gennemgået tilbydes rollen som frivillig til udvalgte kandidater under forudsætning af, at kandidaten kan indsende en ren straffeattest, og forudsat ansøger indvilliger i, at LIVSKRAFT må indhente en børneattest, som ligeledes skal være uden anmærkninger.

Alle oplysninger og dokumenter i relation til ansøgningen vil udelukkende blive anvendt i forbindelse med den konkrete ansøgningsrunde og vil ikke blive videregivet til tredjepart.

Personoplysninger på ansøger
Fornavn  
Mellemnavn 
Efternavn  
Ønsket navn på navneskilt  
Køn  
Adresse  
Postnummer  
By  
Mobiltelefonnummer  
E-mail  
Fødselsdato (IKKE CPR-nummer)  
Alder på camp-tidspunktet (du skal være min. 21 år på tidspunktet for campen)  
Uddannelsestatus på camp-tidspunktet  
Navn på igangværende eller afsluttet uddannelse  
Hvis du fortsat er under uddannelse, hvor mange år af den samlede uddannelse har du da færdiggjort på ansøgningstidspunktet? 
Tidligere eller ny camp-frivillig
Har du tidligere været camp-frivillig på LIVSKRAFTs camps?  
Hvis du tidligere har været frivillig, hvilke(n) camp(s) har du da været frivillig på OG hvornår? 
Hvis du tidligere har været frivillige, har du da lyst til at indtage rollen som hyttekoorinator eller aktivitetskoordinator? 
Valg af frivilligmuligheder
Herunder skal du angive, hvilke(n) camp(s) du er interesseret i og har mulighed for at deltage i. I det næste felt kan du prioritere campene.
  
  
  
  
  
Du skal kun udfylde de næste to felter, hvis du har angivet i feltet ovenfor, at du er interesseret i mere end én camp.
Angiv din prioritering af de valgte camps 
Er du interesseret i at deltage i mere end én camp, hvis det er muligt 
Interessetilkendegivelse vedr. mentorprogram
Efter de to unge-Cool Camps er det som camp-frivillig muligt at blive en del af et opfølgende mentorprogram, som varer 9 måneder. I mentorprogrammet møder du de andre unge og frivillige fra campen, og du har en 1-til-1-interaktion med en af de unge.
Jeg er interesseret i at blive mentor efter Cool Camp (ikke bindende, NB: Du får mere info. om opgaven efter Cool Camp, og før du endeligt skal tilmelde dig mentorprogrammet) 
Evner og interesser
Bemærk at vi ikke kun søger frivillige, der har de nævnte evner og interesser. Når du krydser af, så gør det ud fra en vurdering af, om du vil kunne fungere som medansvarlig tovholder på de enkelte aktiviteter.
  
  
  
Spiller andre instrumenter 
  
  
  
Kreative evner 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
Andre evner og/eller interesser 
Ansøgningsdokumenter
Herunder skal du enten uploade en motiveret ansøgning ELLER en videoansøgning. Alle tekstfiler skal uploades som pdf-filer.
Upload venligst din motiverede ansøgning (1 side) eller videoansøgning. Navngiv filen "DIT FULDE NAVN_MOTIVATION".  
Betegnelsen for din persontype (eksempel: Iværksætter). Persontesten tages på www.16personalities.com. Læs mere om baggrunden for at anvende persontesten øverst i formularen  
Betingelser
Træning 
Fuld camp-deltagelse 
Diverse
Hvor har du første gang hørt om muligheden for at blive frivillig på LIVSKRAFTs camps?  
Eventuelle kommentarer